Täyden palvelun eläinklinikka Tampereella

MA-PE 8-19
LA 10-16

Katso sijaintimme kartassa ➝

SOITA MEILLE

puh. 010 320 9130

MA-PE 8-18
LA 9-13

AJANVARAUS NETISSÄ

24 / 7

KARTTA

ME

Olemme etuoikeutettuja, sillä saamme tehdä työtä, jossa voimme sairauden hoidon lisäksi keskittyä perheenjäsenesi terveyden ylläpitoon. Meille se on ollut kutsumus jo vuodesta 1999. Jatkamme itsenäisenä, kehittyvänä suomalaisena perheyrityksenä auttaen sinua hoitamaan ystävääsi parhaalla mahdollisella tavalla. Yhteinen tavoitteemme on laadukas ja tasapainoinen elämä lemmikillesi.

Modernin eläinklinikkamme ja asiantuntevat eläinlääkärimme löydät Tampereen Raholasta.

Tutustu eläinlääkäreihimme ⟶

AJANKOHTAISTA

Tärkeää asiaa vakuutusten suorakorvauksista

Hyvä asiakkaamme, tärkeää asiaa vakuutusten suorakorvauksista:Pitkään käyttämämme potilastietojärjestelmä poistuu markkinoilta. Ohjelman uutta versiota hallinnoiva yritys on nyt osa kansainvälistä pörssiyhtiötä. Siirrymme tämän vuoksi toiseen, edelleen kotimaiseen Terakuun tuottamaan KliniQ ohjelmistoon, jota käyttää jo valtaosa Suomen eläinlääkäreistä. Tähän asti klinikallamme on ollut suorakorvausmahdollisuus kaikkien suorakorvauspalvelua tarjoavien vakuutusyhtiöiden asiakkaille. Nyt If on kertonut, että se ei tarjoa … Lue lisää

Juhannuksen poikkeusaukioloajat

Vastaanottomme palvelee torstaina 20.6. asiakkaita poikkeuksellisesti klo 8-14, jonka jälkeen henkilökuntamme rauhoittuu juhannuksen viettoon. Juhannusaattona pe 21.6. sekä juhannuspäivänä la 22.6. vastaanottomme on suljettu. Palvelemme asiakkaitamme jälleen maanantaina 24.6. klo 8:00 alkaen. Ihanaa ja turvallista juhannusta! ☀️

Hakulomake eläinlääkäri Juha Kallion ontumatutkimusklinikalle la 29.6.

Tervetuloa 25-vuotisjuhlaviikoillemme 24.6.2024-29.6.2024! Juhlaviikkomme kruunaa lauantaina 29.6. klo 12-14 vastaanottomme piha-alueella pidettävä eläinlääkäri Juha Kallion vetämä ontumatutkimusklinikka. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ontumatutkimus on siihen valittujen koirien omistajille veloitukseton. Hakulomakkeen ontumatutkimukseen löydät tästä linkistä! Voit hakea oheisella lomakkeella koirallesi paikkaa tapahtuman ontumatutkimukseen, koiria valitaan yhteensä kolme. Täytäthän kaikki lomakkeen kohdat huolellisesti ja kattavasti niihin vastaten, haku … Lue lisää

ELÄINLÄÄKÄRIPALVELUT

ELÄINLÄÄKÄRIPALVELUT

ENNALTAEHKÄISY

Eläinlääkärin tekemät säännölliset vuositarkastukset ovat olennainen osa terveydenhuoltoa. Huolehdimme myös lemmikkisi rokotuksista ja loishäädöistä.

Ennaltaehkäisyn hoidot ⟶

LEMMIKKIEN TUTKIMUKSET

Teemme tarvittavia tutkimuksia sairauden syyn ja vakavuuden kartoittamiseksi. Klinikallamme on viimeisintä tekniikkaa hyödyntävät laboratorio-, röntgen-, ultraääni- ja tähystyslaitteistot.

Tietoa tutkimusmenetelmistämme ⟶

HOITOTOIMENPITEET

Leikkaushoidot ovat usein tärkeä osa sairauden hoitoa tai sen diagnosointia. Eläinlääkärimme ja hoitajamme tekevät myös mm. ihon, suun ja korvien hoitoon liittyviä toimenpiteitä ja tutkimuksia.

Tutustu hoitotoimenpiteisiin ⟶

LEMMIKKIEN KUNTOUTUS

Eläinfysioterapiassa ylläpidämme ja parannamme eläimen liikunta- ja toimintakykyä. Fysioterapiaa käytämme myös vammojen tai leikkausten jälkihoitoon.

Näin kuntoutamme ⟶

RAVINTO JA RUOKAVALIOT

Eläinlääkärimme ja hoitajamme neuvovat lemmikkisi ruokintaan ja lisäravinteisiin liittyvissä kysymyksissä ja auttavat oikean ruokavalion löytämisessä.

Apua ruokavalion suunniteluun ⟶