Hakulomake eläinlääkäri Juha Kallion ontumatutkimusklinikalle la 29.6.

Tervetuloa 25-vuotisjuhlaviikoillemme 24.6.2024-29.6.2024! Juhlaviikkomme kruunaa lauantaina 29.6. klo 12-14 vastaanottomme piha-alueella pidettävä eläinlääkäri Juha Kallion vetämä ontumatutkimusklinikka. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ontumatutkimus on siihen valittujen koirien omistajille veloitukseton.

Hakulomakkeen ontumatutkimukseen löydät tästä linkistä!

Voit hakea oheisella lomakkeella koirallesi paikkaa tapahtuman ontumatutkimukseen, koiria valitaan yhteensä kolme. Täytäthän kaikki lomakkeen kohdat huolellisesti ja kattavasti niihin vastaten, haku ei ole nopeuskilpailu vaan tutkimuksiin otettavat potilaat valitaan hakemusten perusteella.

Huomioithan, että tutkimus toteutetaan niin, että läsnä on useita ihmisiä seuraamassa tutkimusta. Tutkittavan koiran tulee siis kestää vieraiden ihmisten läsnäoloa sekä ympäristöhäiriöitä (ohikulkevat koirakot ja liikenteen sekä luonnon äänet).

Mikäli koiran tuki- ja liikuntaelimistön tilannetta on aiemmin tutkittu, toimitathan hakemuksen lähetettyäsi aiemmat hoitodokumentit meille sähköpostitse osoitteeseen hoitajat@elainystavasilaakari.fi otsikolla ”Potilashaku Juha Kallion ontumatutkimusklinikkaan” ja sisällytät viestiin sekä omat yhteystietosi että koiran tiedot.

Hakemukset vain tämän lomakkeen kautta, emme huomioi sähköpostitse tai muita reittejä lähetettyjä yhteydenottoja. Huomioittehan myös, että hakemuksia otetaan vastaan vain rajallinen määrä.

Mikäli koiraasi ei valita tutkittavaksi, toivotamme teidät kuitenkin tervetulleeksi seuraamaan tilaisuutta ilman koiraa. Koirallenne voitte tässä tapauksessa varata ajan tavalliseen ontumatutkimukseen ajanvarausnumerostamme p. 010 320 9130 (ma-pe klo 8-18, la klo 9-13) tai nettiajanvarauksestamme (elainystavasilaakari.fi/ajanvaraus).

Nähdään vastaanotolla! 🐾