Tärkeää asiaa vakuutusten suorakorvauksista

Hyvä asiakkaamme, tärkeää asiaa vakuutusten suorakorvauksista:

Pitkään käyttämämme potilastietojärjestelmä poistuu markkinoilta. Ohjelman uutta versiota hallinnoiva yritys on nyt osa kansainvälistä pörssiyhtiötä. Siirrymme tämän vuoksi toiseen, edelleen kotimaiseen Terakuun tuottamaan KliniQ ohjelmistoon, jota käyttää jo valtaosa Suomen eläinlääkäreistä.

Tähän asti klinikallamme on ollut suorakorvausmahdollisuus kaikkien suorakorvauspalvelua tarjoavien vakuutusyhtiöiden asiakkaille. Nyt If on kertonut, että se ei tarjoa suorakorvausmahdollisuutta KliniQ-ohjelmistoa käyttäville klinikoille. Muiden yhtiöiden suorakorvauspalvelu toimii jatkossa myös KliniQ-ohjelmistossa.

Suorakorvausmahdollisuus on monille asiakkaillemme tärkeä palvelu. Mikäli If-vakuutusyhtiössä vakuutettujen lemmikkien omistajat haluavat vaihtaa vakuutusyhtiötä suorakorvausta tarjoavaan yhtiöön, teemme vaihtoon tarvittavan terveystarkastuksen ja eläinlääkärintodistuksen veloituksetta muun eläinlääkärikäynnin yhteydessä. Huomioitahan vakuutusyhtiön vaihtoa harkitessasi, että mahdolliset olemassa olevat sairaudet usein suljetaan pois uudesta vakuutuksesta ja ne, samoin kuin joissakin vakuutusyhtiöissä eläinystävän ikä, saattavat estää vakuutuksen myöntämisen kokonaan. Vakuutusehtoja kannattaa muutenkin vertailla vähintään yhtä tarkasti kuin hintoja.

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa vaivaa.